BAGERI:et

Att starta ett bageri har varit min stora dröm genom livet och som jag till slut förverkligade. Jag kunde inte släppa tanken på att baka kakor och bröd när jag stod och kokade mina marmelader. Då en bageril i våra nuvarande lokaler i Tomelilla blev ledig, tvekade jag inte länge innan jag sa ja till lokalen. Med min utbildning bagare/konditor och en tidigare anställning ute på den skånska slätten, startade jag tillsammans med en vän ConCoct BAGERI:et. Idag finns 1 anställd i vårt bageri på vackra Österlen. Vi använder bara naturliga råvaror och många av dem är hämtade från lokala producenter runt om i Skåne. 

      Allt vi tillverkar görs från grunden, helt fritt från tillsatser. Vi maler vårt fullkornsmjöl med lokal säd och egen kvarn för att få ut det mesta och bästa av kornet. Vi bakar våra produkter med stora smaker och med mycket känsla och glädje. Vi bakar helt enkelt produkter som vi tycker att du är värd.

Kontakta oss gärna och beställ vår produktkatalog med fullständig innehållsdeklaration och med hela vårt sortiment. 

Det här är produkter som jag drömt om i många år och som vi i vårt bageri slutligen förverkligade. Knäckebröd är bland det roligaste som finns att baka. Oändligt många spännande och varierande kombinationer av råvaror finns även i denna produktion.

 

Läs mer

 

 

Våra kakor och kex bakas med äkta  smör och vitt mjöl utan askorbinsyra. Till många av våra kex använder vi lokala sädesslag som vi maler i vår kvarn "Malte". Här använder vi också många örter från tex Österlenkryddor.

KNÄX:en är vårens färgglada nyhet.

Läs mer

Våra granola är tänkta att vara lite annorlunda och lite lyxigare! En produkt som avnjuts när man verkligen har tid att koppla av och ta in smaker och dofter. Kanske en söndagmorgon tillsammans med kaffe eller te och en god smörgås. 

Läs mer.

© 2016 by Concoct Fabrique. Made by The Starting Point.