VÅR NYA WEBBSHOP 

Här finner du hantverksmässigt småskaligt producerade marmelader, matsåser, senap, knäckebröd, kakor, smaksatt socker & salt, presentkort, presentförpackningar och mycket mer. Läs mer på respektive sortimentssida. Butiken kommer att växa under en tid då nya produkter läggs in och utökas med våra återförsäljares produkter som vi använder i vår produktion och annat smått och gott. Vi hoppas på att ni kommer att besöka sidan ofta och att våra produkter tilltalar era smaklökar och ger ett lagom härligt merbehov. 
Välkomna in i vår lilla fabrik och ta er god tid att botanisera bland alla våra smakrika produkter!

Vår fraktavgift är 45 kr.

Fraktfritt vid köp över 500 kr. 

Marmelad är fortfarande vår storsäljare och har varit med sen vi startade 2014. Marmeladen och  våra andra produkter tillverkas mestadels med råvaror från alla de lokala odlare och producenter som finns på Österlen och i Skåne. Vi jobbar också i huvudsak med vuxna smaker men barnen gillar också många av våra produkter. Läs mer under fliken marmelad

 

Handla

 

 

Vår storsäljare är "Het" ketchup gjord på oranga plommontomater. Vi tillverkar våra matsåser från de finaste lokala råvarorna vi kan hitta. Mexikan är fantastiskt god till tacos och grillad fisk. Senapsfrö till senapen köper vi av vår lokala odlare och smaksätter med whisky, porter och annat gott. Vi har både grov- och lite finare senap.

Handla

Vår första produkt och storsäljare.

Vi tillverkar marmelader från de finaste lokala råvarorna vi kan hitta för säsongen. Vi jobbar också i huvudsak med vuxna smaker - marmelader som först och främst passar till smakrika dessertostar. Vår förste marmelad-kokerskas smaklökar har gjort våra marmelader helt unika på marknaden.
Handla

 

Vår sirapssås fick brons i Eldrimners öppna SM i mathantverk 2015. Sirapen är en återvinningsprodukt och vi försöker alltid att återanvända spill från frukt, bär och grönsaker. Vårens nyhet kolasås kommer att dyka upp i denna kategori under våren. Även dessa med lite annorlunda smaker.

 

Handla

 

Chutney började vi tillverka då vi på en julmarknad 2014 på Övedskloster

träffade på en lokal viltfågelproducent.

Frisken Vilt i Vittskövle tillverkar rökta produkter såsom rökt bröst, korvar mm av vildand, vildfasan och vildgås.

Vi beslöt oss för att samarbeta och jag tog fram två chutneys som passade väldigt bra till deras produkter.

 

Handla

Här finner ni lite blandade måsten!
Bland annat mjöl malt i vår lilla kvarn. Råvaror till mat och bak. Finurliga hjälpmedel och annat kul.
Denna sida kommer att fyllas på vartefter vi får tag på roliga användbara produkter.

 

 

Handla

Vår storsäljare är "Het" ketchup gjord på oranga plommontomater. Vi tillverkar våra matsåser från de finaste lokala råvarorna vi kan hitta. Tomaterna är lokala, örter och kryddor kommer från Österlenkryddor som nyligen blivit kravcertifierade. Senaste nyheten bland matsåserna är en het och rökig BBQ-sås.

Handla

© 2016 by Concoct Fabrique. Made by The Starting Point.