Rekoringar är ett bra alternativ att handla på i dessa ovissa tider...

Uppdaterad: 16 mar 2020Alla är vi oroliga och undrar hur allt skall utvecklas under närmsta tiden. Vi kan bara fortsätta att ta in all information och bistå till att ta eget ansvar och handla med sunt förnuft i smittspridningen av Corona.

Ett bra sätt är att handla via de REKO-ringar som finns då produkterna inte hanteras via mellanhänder. Betalar man dessutom med swish är det ännu säkrare. Vårt lilla företag säljer endast till återförsäljare och är väldigt utsatt ekonomiskt för tillfället. Våra återförsäljare beställer inte i rädsla för att inte sälja själva. Vår inkomst blir i detta fall noll. Vi har fabriksförsäljning och ligger i groparna för en webbshop. Ni kan stödja oss med att handla i fabriken eller på reko-utlämningarna som annonseras på Facebook.

Naturligtvis är våra hygieniska vanor också skärpta som hos alla andra vad gäller livsmedelshantering med råvaror. Vi tvättar oss extra noga när vi kommer till jobbet och spritar händer, handtag mm innan vi påbörjar arbetet med råvarorna. Vi har skyddshandskar och är extra försiktiga vid packning av produkterna. Vi hanterar inte värmekänsliga produkter såsom grädde, mjölk mm. Allt vi tillverkar överstiger. 103°. Vi följer alla de regler som Livsmedelsverket rekommenderar. Enligt de senaste studierna sprids inte viruset via konsumtion av livsmedel och vatten och det känns ju positivt. Jag hoppas verkligen att alla drar sitt strå till stacken i denna globala smitta.

Vill ni handla direkt från vår fabriksförsäljning finns vi i Tomelilla vid Torget 15 på baksidan av huset bakom nya tandläkarmottagningen Österlentandläkarna. Finns gröna öppetflaggan uppe är vi där. En del av vårt sortiment finns på hemsidan men där finns inga priser.

Ring och beställ så packar vi en påse till avhämtning. Swish är allra bästa betalsättet för tillfället.

Under mars/april öppnar vi vår webbbutik.

Annons finns på Facebook om vilka varor som är aktuella vid REKO-Ystadutlämningen den 18/3 klockan 17.30 -18.00 vid Sibylla, Regimentet. Observera att vissa produkter kan ta slut innan den 18/3. Vi meddelar er om det skulle vara något som tar slut i annonsen!

Med vårliga hälsningar

Yvonne Belfrage

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla