REKO-RINGAR

Coronaviruset har drabbat hela vår värld på många olika sätt vare sig vi bor i Sverige eller utomlands. Många företag korttidspermiterar, avskedar eller lägger ner sina företag. Vi tillhör tyvärr de som fått avskeda personal och kämpar för fullt för vår överlevnad. Det gäller att hitta på nya lösningar hela tiden, vi kan inte och vill inte ge upp allt vi kämpat för i så många år.
Reko-ringar har blivit vår lösning och fungerar alldeles utmärkt. Vi är så otroligt tacksamma för alla som handlar av oss och berömmer våra produkter. Ni ger oss massor av positiv energi så att vi fortsätter att kämpa. Ringarna finns utspridda över hela landet, leta i ditt närområde. I en reko-ring samlas producenter på en bestämd tid och utlämningsplats. Konsumenter beställer varor via en reko-grupp på facebook och betalar med swish, kort eller kontat på plats. Inga köp sker vid utlämningen, endast beställningar lämnas ut till konsumenterna. Det här är också ett väldigt bra alternativ i coronakrisen då man skall hålla avstånd till varandra.
Till reko-ringarna har vi börjat att tillverka färskt nybakat bröd vilket är fantastiskt kul. Vi säljer även bröd i vår farbriksförsäljning i Tomelilla på ONSDAGAR från 12.00-17.00. Välkomna in till oss!

 

Bröden vi bakar innehåller såsom flera andra av våra många produkter ingredienser från trakten, Ysta färsköl, rapshonung rapsolja, linfrö, ägg och lokalt mjöl och helkärna som vi själva maler. 

 

REKO-RINGAR

Här är våra utlämningsplatser

Presentförpackning.jpg
HAVREBRÖD.jpg

REKO-RING Ystad

Varannan onsdag jämna veckor vid Sibylla dragongatan. 17.30-18.00.
 

 

 

 

93379460_1438996719634623_21237367051009

UTLÄMNING

Så här kan det se ut vid en utlämning.
Tydlig skyltning om vem som levererar och swishnummer. Bara att leta upp sin producent och hämta.